Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, March 10, 2012

:. Hadiah Paling Comel dari Suami... Sexy!!! .:




dapat hadiah tu kan memang satu benda yang menyeronokkan..
sape yang tak suka hadiah..
tapi selalu my hubby bagi hadiah time birthday atau ulang tahun perkahwinan..
tapi kali ni lain skit..

Hadiah ni sempena HARI WANITA..
huhuhu terharunya..
terasa dihargai..

semuanya seperti satu kejutan..
bila dia kejutkan aku yang tengah tido 'dan kata
" selamat hari wanita sayang..
huhuhuhuu
macam mimpi jer..
tq sayang..!!


1 comment:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alahaiiiiii..
sweettnnnyer asben awak!!!
dpt bear besar gedabak plak tu.. =)

kalo sy, sure sari tak mkn.. huhuhu, feeling tak hengat!