Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 30, 2009

~Beday Akim~

Pada hujung bulan 10 yg lalu kami ade sambut beday anak sulung kami
LUQMAN HAKIMI
tapi lum sempat lagi masukkan dalam blog
alaaa buat ala kadar je
janji meriah ngan kawan2 akim
tu pun dh cukup buat dia gembira


aku beli kek biase2 je tuk dia

buat ala kadar le katakan

ni anak no 2 aku

tapi lebih hepy hari tu

hehehe dah mcm beday dia le plak

wah2 tgk tu

ramai tul peminat akim

semua berebut nak peluk akim

apa lagi menjerit malu le si akim tu

Setelah di tenangkan akhirnya

peminat2 fanatik akim kembali cool

hehehheh


Semua kena pakai topeng malam tu
ni idea sape lagi kalau bukan idea ibu budak2 ni
ayu le adik aku tu

No comments: