Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 30, 2009

~Jalan Jalan Ke Melaka Bersama Wak Kang~



aku ade janji dgn kawan2 aku nak masukkan gambar ke Melaka

so ini ler gambar2 nyer masa ni aku ke melaka sambil melawat my frenz Wak Kang

Gambar ni kami ambik di zoo Melaka

nak tahu sape yg paling happy?

adei tentulah akim n iman

hehehhehe

Ni le kunon nyer pemandu pelancong kami

Redhuan @ Wak Kang

hehehe anak2 aku memang manja ngan dier

Tgk le tu.. sukanya akim..

dapat beli topi siap ade kipas lagi

posing lagi tu hehehhe

lepas pi Zoo kami mandi laut plak

tapi aku lupa le pantai ape nama dia

nanti kena tanya wak kang lagi

aku ngan izan x mandi pun

akim ngan iman je yg seronok mandi

Suka betul bebudak berdua ni

nak ajak balik siap nanes2 lagi

Dah lepas mandi mesti le laporr

Wak Kang belanja kami makan kat mana ntah

hehehe lazat gak

maceh wak kang len kali blanja le lagi yer

hua hua hua hua

No comments: