Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 30, 2009

~Jumpo Kawan Lamo~


Perghhh dh lama gile aku x melawat blog aku ni
asyik ke blog yg sana tu jew
adeii
kojam dan zalim sungguh
2 hari ni aku hepy sgt
sebab aku dpt contact 2 kwn lama aku
Bieb & Fella
hehehe lama dh aku x dgr citer dia org ni
hari ni puas dpt ym ngan dia org
harap2 dapat le jumpa ngan dia org
hari ni aku cuti sebab nk hantar uncle izan balik ke Sabah
patutnya sekarang ni aku tgh pack barang2 nk kirim ke sana
tapi duk ber0n9 le plak
hehehe

No comments: