Sunday, August 19, 2018

.: 10tahun Bersama :.

Edit Posted by with No comments


Pejam celik pejam celik macam mimpi k..
sekejap je dh 10 tahun kami bersama AADK
batch paling riuh rendah masa tu hahahha
dari badan kecik2 semua sampai sekarang dh jadi gebu gebas hahahahhaha...
batch pertama batch pertama kami AADK daerah Kota tinggi
Arwah abg ijat, abg yazid,zarip,daus,mahadi,hamdan,zarip,faizal,redhuan, gegurl2nya aku, ina, sheila, maznah ngan yani... apa tak riuh opis sekali masuk berbelas2 hahahahahha
tahun demi tahun sorang2 pergi tinggal aadk kota tinggi dan last tahun lepas aku punya turn plak tercampak ke AADK daerah Tawau...hahahahah apepun alhamdulillah...



waktu di AADk kota tinggi dapatlah rasa beberapa orang KD antaranyya Haji Busari, Puan Hajah Azlin, puan hasina , en sopian ,En mad, Puan Fiza dan ada ke yg tertinggal eak x ingt dah hahahaha..


Tahun 2017 sejarah baru buat aku sebab beralih tugas ke AADK Daerah Tawau..
tempat baru , suasana baru , pengalaman baru, kawan baru dan of coz bos barulah kan...
mula2 sebelum masuk keje aku memang dh rasa pasrah just hadap jelah dengan redha... buat keje macam biasa x apalah x ada kawan pun hahahaha ( ayat sedih tak)
then bila masuk AADk tawau ni alhamdulillah... maklumlah akak ni senang je dpt kawan... kategori mesra alam lah katakan.. dan sekrang dah setahun kat sini aku rasa mcm dh berpuluh tahun kat sini hehehhe... syukur pada Allah aku dikelilingi semua orang yang baik2 di tawau ni... bos baik. kawan2 baik x kisah dari unit mana bahkan akak PT aku pun sporting gila... driver ke KP ke semua memang ngam perangai... so itulah yang jadi kekuatan jgk untuk aku terus stay kat sini... selain dari pejabat x bnyk tempat yang blh buat aku happy kat sini hahahahah
kalau aku ada kuasa doraemon aku nak je satukan semua geng pjbt aadk kota dengan geng pjbt aadk tawau duduk satu bumbung hahahahaha... ko tgk tamak tak aku...


well gambar ni always jadi gambar fav aku sepanjang keje aadk sebab ni mcm gambar freshie kita org lah kan hahaha... zaman ngok ngek lagi lurus bendul kalau buat keje hahahha
korg tgklah betapa sememehnya muka kami semua ni..


yang ni pun awal2 lgi keje aadk jadi FAsi untuk kem sheild.. awal tak awal sgtlah sebab tgk sini zarip pun dah berisi bebenor hahahahha..
adoiiii rindunya nak pi kem dengan korg semua...
Reactions:

0 comments: