Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 16, 2015

:. Jemputan dari Tv Alhijrah ke program "ASSALAMUALAIKUM" .:


alhamdulillah.. syukur..
dapat jemputan dari TV Alhijrah untuk program Assalamualaikun utk segmen DIY.
Teruja dan happy sgt nila Myza hubungi sis hari tu..
Gementar tu jangan ckplah
mcm2 perasaan ade
tapi syukurlah semua berjalan dgn lancar..
alhamdulillah..




nilah Azidah Mohamed pengacara yg bersama sis dlm segmen DIY tu..
te ye dear... ramah mesra sgt smpai hilang gugup sis


kenangan manis bebenor ni


mcm2 perassan tgk muka dlm tv eak


dua lgi pengacara hri tu tuk program Assalamualaikum
memang sporting abis



sementara tunggu turn nk live kita jadi penonton dulu ye..

2 comments:

Iela Fazielah said...

wah..tahniah masuk dlm tv tu...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Wahhh... Ini dah bagus... Semoga terus berkembang maju dalam perniagaan... Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran by Hani RahmanTerima kasih...