Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, January 11, 2016

: Jualan Borong Softtoys Bundle .:


Berminat untuk mulakan bisnes sampingan dengan modal yang rendah?
boleh try bisnes Softoys bundle ni..
Alahamdulillah ramai yang dh mulakan dan rasa seronok dan dpt pulangan yang berbaloi..
MOdal serendah Rm100 untuk 10kg. harga x masuk postage.
kalau duduk sekitar Kota tinggi JOhor boleh COD je ngan sis lagi senang jimat pos hehehe
untuk yg borong ni tak ade pig n dog
kalau nk campur pig n dog sis blh bg 10kg : rm90 sahaja..
jom hubungi sis kalau berminat ye

Whassap : 0197869165






antara testimoni customer
tq u alls...

No comments: