Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 4, 2012

:. Bantal Kapal Terbang .:


alhamdulillah jadilah jugak bantal bentuk kapal terbang ni...
macam2 dugaan nak menyiapkannya..
bukan senang nak design benda yang kita x pernah buat ni..
alhamdulillah ramai rakan yang suka..
ade gak kat fb dh bertnya nak order..
alahai buat masa ni berat skit nak ambik order bantal..
nak rehat sekejap..
dari buat bantal... serabut kepala hehehhehe 


No comments: