Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, May 8, 2012

:. Jambangan Felt Rose Merah Buat Wedding Sepupuku .:



comey tak pengantin ni
hehehe comey kan.. mestilah comey sebab ni sepupu ipar  baru sis
( betul ke penggunaan sepupu ipar tu laen macm je hehehhe )
tambah comey dengan bunga tangan tu hehehe
hasil tangan sis tu..


alahai... :)


untuk Puan Ey dha n sepupuku Amri semoga kekak ke anak cucu yer..
nanti Along masukkan lagi gambar2 wedding korang :)

No comments: