Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, February 11, 2012

:. Headband Bunga Felt.... So Awesome!!! .:



headband Flower ni sangat comel..
sesuai tuk baby...
ade jugak yang order untuk pakai dengan tudung..
kreatif kan?
harga pun sangat berbaloi..
kalau tak nak pakai headband sis leh tukar kepada cekak ... pun boleh
kalau minat leh order dengan sis yer...
huungi fb atau no sis
012 7752560

No comments: