Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, February 3, 2012

:. Comel Tak Name Card Saya? .:


Itu Bisnes Card saya..
act dah lama dah siap..
okay tak?
comel kan?

saya yang pilih tema background tu..
ta[i design cartoon gegyrl tu ahsil dari Incik Leman..
comey kan.. saya suka sangat2 tau..





No comments: