Pages

Sunday, November 20, 2011

:. Viva Putih Felt Craft .:



Request dari seorang rakan di Fb..
lama gak sis perap order ni..
maklum le.. jabatan tempat sis bekerja banyak sangat program dan kursus yang dijalankan..
Insya Allah mulai bulan 12 ni dah reda skit ler.. boleh sis tarik nafas lega sedikit..
sebab bulan 11 ni memang jadual pack sangat..

harap insan yang order ni suka dengan keta viva ni..
dia kata nak berbentuk keychain tapi nak besar skit sebab nak gantung dlm keta..
so yang ni saiz dia besar tapan tangan..
n harga dia murah jer..

kalau korang nak order pun boleh k ...
peacceee...

1 Komen Di Sini:

hana nabihah said...

kite nak bntuk muke kite leh ?