Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, July 8, 2011

:. Suamiku Paksa Eisya Jadi Model! .:

eisya dah pandai bergaya...
tapi susah betul nk snap gambar dia...
ingatkan nk suh jadi model felt craft aku..

hahha tapi si ayah pun x mampu nk menguruskan model kecik ni...
nak suh diam2 ambik gambar pun kena pegang hehheeh
layan ke lah Eisya!!

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

model yg comel :)

Umie Nadhirah said...

alaaa comey :’)

Nur Hawa Mohd Zin said...

alala...comel nya..walaupun kena paksa tapi tetap kasi pose comel

noie said...

kekekkee tu ler.. yg tukang paksa tu yang seksa... hehhee..last2 eisya nanges... buang semua aksesori kt kepala dia hehehhe