Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, July 10, 2011

:. Headband Dengan Nama .:

susah betul nak ambik gambar headband atau cekak ni dengan gambar penuh..
aduhai!
tapi pinky headband ni req dari sorag teman di fb!!
cute2..
yang keychain love tu order dari kawan fb gak!!

k.. k... banyak keje ni..
dah le domam..
kuatkan bdn jgk menjahit.. :)


1 comment:

~miss dyeLa~ said...

kalo yg ni bpe?? nk gk la... nk belikan untuk ank buah...
sweet lor....