Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, January 12, 2015

:. Bunga Telur Tempahan Dari Atiqah .:

tempahan : Nur Atiqa - segamat johor


Dah lama rasanya tak update pasal tempahan customer..
adoii aiii bz sgt maklumlah budak nak naik sekolah ni...
kali ni sis just nak share tempahan bunga telur Stroller n Botol susu ...
pertama kali sis buat design ni dengan colour Hijau zamrud n krim..
nice kan..
order dari puan Nur atiqah dari segamat johor



No comments: