Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 17, 2014

: Soft Toys Bundle Harga Terbaik !! .:


lama x update pasal soft toys bundle..
hari ni sis update stock baru oktober ni..
harga soft toys bundle ni murah2 jew...
so kwn2 jgn lepaskan peluang meh le Grab secepat mungkin ye...
kejap je sold out ni..
sape copat dia dpt...

rm8 each

rm10

rm20

hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!

rm30
ni big saiz tau..
dah sama besar mcm budak

rm5

rm30

rm20 (sold)

rm5 (each)


hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!


rm10

rm15

rm5 each



rm10 (sold)

rm5 (sold)

Big saiz : rm15
kecik : rm8

rm20

rm10

rm15

hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!


rm10

rm15

rm5

rm8

rm5

rm8

rm8 

rm5 



rm30 (booked)

rm15

harga Terbaik tuk Sepasang ni..
WHassap sis 0197467795


rm5 each


rm20

rm8



rm8




rm8

rm5

rm15

rm15

rm20

rm15

rm5



untuk yang nak tengok segala uodate stock baru blh ke fb : https://www.facebook.com/soft.toys.bundle.nur 
whassap : 0197467795

1 comment:

Abang Bear said...

kepelbagaian yg menarik dan kreatif tapi sayangnya saya tak ada anak... teruskan usaha2 baik ni

salam kenal