Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, August 8, 2014

:. Mood Nak Bagi Free Gift Jek Ni .:


Minggu ni tetiba mood nak bagi customer free gift special
nampak x gambar kat atas tu?
Haaaa!!! tu le dia free gift untuk seminggu dua ni..
Cermin Muka Comel!!!
mesti korang suka leh bawak ke mana2..
tapi stock ni terhad sape cepat dia dpt ye..
free gift ni utk pembelian RM100 ke atas sahaja ye :)

*UNTUK TEMPAHAN DOORGIFT ATAU BUNGA TELUR BOLEH :
WHASSAP/WECHAT : 0197467795

No comments: