Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, June 4, 2014

: Bunga Telur Rompers .:


Bunga telur ROmpers
dengan tema warna : Merah + Putih
ini tempahan dari sorang customer dari sarawak kalau x silap sis lah..
1st time buat design ni..
harap customer tu akan sukalah...

Jemput semua singgah cuci2 mata ke Fan Page sis ...
https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah

kalau ade nak cari macam2 Doorgift yang murah n budget sesuai di sini..
Harga berbaloi dengan kecomelannya..

boleh juga hubungi sis dengan
WHASSAP : 0197467795

No comments: