Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, November 8, 2013

:. Dara.com .... Bookmark For you :) .:


 Alhamdulillah baru2 ni seorang dari wartawan dari majalah Dara.com hubungi sis untuk letakkan skit citer pasal sis n craft yg si buat ni dalam majalah Dara.com keluaran disember..
huhuhu tq sangat pada Feeza yang susah payah hubungi sis..
act mula2 ingt mcm x percaya je
tapi bila dah picit2 pipi ni wahh... its real hehehehhe..
( tq again Feeza yerkk... pssst jgn lupa ye beli majalah Dara.com keluara Disember ye heheheeh... )

n yg ni feeza tanya sis kalau ade nak sponsor hadiah cenderahati untuk satu program dengan Majalah Dara.com 
"Bengkel Daralista "
huhu kalau dekat area jhr ni leh jgk joint yer...
 apepun sis harap sape2 yang pi bengkel ni n dapat bookmark ni akan suka
walaupun sebenarnya ianya di buat last minit huhuhuhhu..
mcm x comel je hehehe...
apepun tq again tuk Dara.com terutama Feeza ye :)
semoga bengkel esok ni akan berjalan lancar... aminnnn









No comments: