Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, July 12, 2013

:. Fride Magnet Dress Doorgift Budget But Cute .:



cute tak dress ni?
ermm ni sekarang hot item untuk doorgift budget murah sekarang ni..
sis tgh dalam proses nak siapkan dlm 1k fride magnet ni...
walaweee..
chayok!! chayok!!



ni adalah doorgift tuk wedding paling cute pada mata sis sekarang ni..
tambahan dengan harga yang murah
memang de best!!!
so untuk sesiapa yang nak order boleh hubungi fb sis kt atas tu..
atau sis bg link kt sini ye


atau leh wassap je kt sis yer...



No comments: