Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, September 15, 2016

: Kostum Kigurumi Preloved .:

Dah lama tak menulis..
dah lama x jengah ke blog..
busy bebenor lahai gamaknya..
awal tahun hari tu ada jugak pasang niat tahun 2016 nak aktif semula berblog..
hancus hehehhe...
sekrang dah jadi ibu untuk 4 org cahaya mata.. dengan koje lagi dengan bisnes lagi..
kdg2 masa tuk diri sendiri pun x lah ckup mana..
tempahan untuk bunga telur dan doorgift masih dibuka macam biasa
cuma kuranglah nak mengupdate kat blognya..
alhamdulillah bisnes bundle pun dah bertambah rancak jugak..
just nak share hakak sekarang pun ada jual kostum atau lebih org panggil kostum kigurumi..
hok ada design binatanglah apelah tu..
kalau nak tgk contah atau design yang ada leh terjah 
fb sis : nur softtoys bundle
atau
ig : sis noie craft

whassap sis pun boleh
019-7869165








ini contoh2 design yang ada
yg lain tu masih bnyk lagi tau

apapun nanti leh whassap sis utk pertanyaan
nanti next post sis share gambar2 comel customer yg dh beli dengan sis.