Pages

Wednesday, January 21, 2015

Jom Mulakan Perniagaan Kecil Dari Rumah...Dengan Modal Yang Rendah..

Jom niaga kecil-kecilan..
dari rumah tak perlu keluar berpanas..
tambahkan pendapan anda hanya dengan modal yg rendah... 
Kid Bundle dari umur 0 bln hingga 12 tahun,,

Monday, January 12, 2015

:. Bunga Telur Tempahan Dari Atiqah .:

tempahan : Nur Atiqa - segamat johor


Dah lama rasanya tak update pasal tempahan customer..
adoii aiii bz sgt maklumlah budak nak naik sekolah ni...
kali ni sis just nak share tempahan bunga telur Stroller n Botol susu ...
pertama kali sis buat design ni dengan colour Hijau zamrud n krim..
nice kan..
order dari puan Nur atiqah dari segamat johor