Pages

Monday, December 22, 2014

Kenapa Saya Benci Disember

Bulan disember...
Kenapa bulan disember bulan kesedihan saya....
Kerna pada bulan disember lah tragedi paling buruk berlaku dalam hidup saya...
Kemalangan maut melibatkan arwah mak dan abah saya...
Apa lagi yang boleh saya kata...
Pedih dalam hati merindui mereka hanya Allah yang tahu...
Kerinduan yang mcm merobek hati saya...

Terbayang semua gelagat gelak tawa mereka...
Mcm baru Smlm saya peluk dan cium mereka...

Setiap kali sy lihat teman2 yang ada mak dan ayah jauh disudut hati saya... cemburu dan iri hati pada mereka..

Kawan2 selalu hairan lihat perangai sy yang mudah mesra dgn org2  tua...
Sy pun x tahu mengapa kalau dekat dengan mereka mengingatkan Sy pada arwah mak abah dan nenek Saya...

Mak abah dan nenek rindunya pada kalian hanya Tuhan yang tahu... al fatihah hadiah terbaik dari anakmu di sini...


Saturday, December 20, 2014

:. Bunga telur Felt Kebaya + Baju melayu .:


Bunga Telur Kebaya ( felt craft )
ini tempahan Lia sebanyak 100pcs
dengan tema Biru + pink
memang sgt cute kan...
 untuk sebarang tempahan boleh ke fb kami 
 https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah 
atau whassap/wechat : 0197467795 
ade macam2 lagi doorgift n bunga telur yang korang leh tgk dalam fb sis ye... JOmmmm terjah ok! 


:. Cupcake Towel Beruncang .. Harga Terbaik .:

Doorgift budget dengan harga terendah
kali ni dengan harga yg sangat berbaloi
maklumlah hujung tahun punya harga ni kan...
Like! like! Like!
untuk sebarang tempahan boleh ke fb kami 
https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah
atau whassap/wechat : 0197467795

ade macam2 lagi doorgift n bunga telur yang korang leh tgk dalam fb sis ye...
JOmmmm terjah ok!!


: Set bantal Couple .:


Bantal felt comel ni sesuai untuk pasangan couple
Mr vs Mrs
boleh letak dalam kereta
atau boleh jgk jadi prop utk wedding
kalau nk req color pun blh jgk...

untuk tempahan boleh ke fb kami 
https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah

atau whassap/wechat : 0197467795

#bantalfelt #bantalcouple #bantalmrmrs