Pages

Friday, October 17, 2014

: Soft Toys Bundle Harga Terbaik !! .:


lama x update pasal soft toys bundle..
hari ni sis update stock baru oktober ni..
harga soft toys bundle ni murah2 jew...
so kwn2 jgn lepaskan peluang meh le Grab secepat mungkin ye...
kejap je sold out ni..
sape copat dia dpt...

rm8 each

rm10

rm20

hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!

rm30
ni big saiz tau..
dah sama besar mcm budak

rm5

rm30

rm20 (sold)

rm5 (each)


hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!


rm10

rm15

rm5 each



rm10 (sold)

rm5 (sold)

Big saiz : rm15
kecik : rm8

rm20

rm10

rm15

hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!


rm10

rm15

rm5

rm8

rm5

rm8

rm8 

rm5 



rm30 (booked)

rm15

harga Terbaik tuk Sepasang ni..
WHassap sis 0197467795


rm5 each


rm20

rm8



rm8




rm8

rm5

rm15

rm15

rm20

rm15

rm5



untuk yang nak tengok segala uodate stock baru blh ke fb : https://www.facebook.com/soft.toys.bundle.nur 
whassap : 0197467795
Wednesday, October 8, 2014

: Hanya RM1 , Doorgift Budget Berbaloi .:


alhamdulillah
dalam sebulan dua ni memang tempahan Cupcake Towel meningkat..
mungkin sebab musim orang kawen kan...
Sis masih kekalkan harga OFFER RM1 each untuk cupcake towel atas pembelian 100pcs ke atas..
untuk sesiapa yang nak cari doorgift budget yang berbaloi masih belum terlambat lagi..
offer tamat hingga akhir Oktober ni k..
so sesiapa berminat boleh ke 
FB sis : https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah
atau 
Whassap/Wechat : 0197467795 ( sis Noie )





:. Teh Ais Vs Teh O Ais .:


Dua Selera Berbeza
Namu Hati Tetap Sama 
Cewahhh!!!!
Salam Rabu Tuk Semua..
Lama x upload gambar2 terbaru..

Happy Breakfast With Hubby hari ni...
JOm Lapangkan Minda Hari ni k,,,,