Pages

Wednesday, June 25, 2014

:. Balang Kuih Berhias 2014 .:


Balang kuih Raya Berhias
DIbuka untuk pembelian borong juga
untuk pembelian atau pertanyaan
WHASSAP : 019 7467795
















Monday, June 16, 2014

:. BUNGA TELUR MERAH + KUNING :


tempahan dari customer dari kota tinggi
bunga telur Tuxedo Dan Dress
dengan tema merah + kuning

untuk sesiapa yg berminat membuat tempahan bunga telur felt ni boleh hubungi sis di FB atau 
Whassap : 0197467795

Wednesday, June 4, 2014

: Bunga Telur Rompers .:


Bunga telur ROmpers
dengan tema warna : Merah + Putih
ini tempahan dari sorang customer dari sarawak kalau x silap sis lah..
1st time buat design ni..
harap customer tu akan sukalah...

Jemput semua singgah cuci2 mata ke Fan Page sis ...
https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah

kalau ade nak cari macam2 Doorgift yang murah n budget sesuai di sini..
Harga berbaloi dengan kecomelannya..

boleh juga hubungi sis dengan
WHASSAP : 0197467795

:. Bookmark Comel Untuk Majlis Anda .:


Bookmark comey..
Harga sangat Budget..
sesuai untuk dijadikan cenderahati 
atau
untuk yang berminat untuk meniaga pun boleh dapatkan dengan harga borong
untuk dapatkan lebih banyak design lagi bookmark yang murah n comel boleh ke page sis ye
atau 
WHASSAP sis : 0197467795