Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, April 3, 2014

:. Wedding Props felt .:


tengah sibuk2 adik kawen hari tu sempat gak buatkan wedding prop tuk adik kawan ni..
buat simple2 je ye :)

:. Offer Price , ROse Towel RM1 Sahaja .:


Promosi Offer giler2 sempena bulan 5 ni kan ramai org wat majlis kawen kan..
Rose towel ni ( tanpa pack) ye
hanya RM1 sahaja dengan Pembelian 200pcs ke atas 

jangan lepaskan peluang ni!!
untuk yang berminat boleh hantarkan messej atau WHASSAP : 0197467795

sape cepat ... dia dapat..!!



:. BUNGA KENDARAT FELT UNTUK MAJLIS PERSANDINGAN ADIK KAMI .:


bunga dada atau di kenali dengan Bunga Kendarat
ni khas untuk majlis perkahwinan adik kami
Azlan & Siti

sweet kan?
terutama yang butterfly tu nampak cantik bila tgk mereka pakai hari tu..

untuk tempahan :
WHASSAP : 0197467795