Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, November 19, 2013

:. Teruja Dengan Dara.Com edisi Disember 2013 .:


 teruja dengan majalah
Dara.com keluaran Disember..
amboii mcm gedik je tajuk tu ye..

act teruja sebab muke kite ade kt dlm tu ececcece...
apepun tq kt Feeza n editor dri majalah Dara.com sudi dia temuramah sis.. walaupun hanya temuramah di alam maya.. excited sgt..
happy gembira bahagia n mcm2 perasaan lagilah ye..

bukan sis je yg gembira tapi en suami, adik2 dan yang paling excited terutama sekali kwn2 opis..
semua bergalak gembira..
happy tgk dia org happy..
kesempatan ni sis pun nak ucapkan terima kasih pada
en suami tercinta selalu jadi tulang belakang sis dlm berseni ni..
selalu ada di saat suka dan duka ye en faizhar
saya syg awk sesangat.. hehehe
tq pada anak2 dan keluarga yg selalu bg sokongan..
tq pada SNC team..
Zarif n Leman.. kwn2 yg selalu bantu sis Ina, Nurul, Zura, Sheila, Donut , Maznah dan lain-lain..
u ar de best..
harap lepas ni bisnes akan semakin maju lah ye..
aminn..
meh le kengkawan ye dapatkan majalah dara.com dari karangkraft  keluaran Disember ye :)


Friday, November 8, 2013

:. Dara.com .... Bookmark For you :) .:


 Alhamdulillah baru2 ni seorang dari wartawan dari majalah Dara.com hubungi sis untuk letakkan skit citer pasal sis n craft yg si buat ni dalam majalah Dara.com keluaran disember..
huhuhu tq sangat pada Feeza yang susah payah hubungi sis..
act mula2 ingt mcm x percaya je
tapi bila dah picit2 pipi ni wahh... its real hehehehhe..
( tq again Feeza yerkk... pssst jgn lupa ye beli majalah Dara.com keluara Disember ye heheheeh... )

n yg ni feeza tanya sis kalau ade nak sponsor hadiah cenderahati untuk satu program dengan Majalah Dara.com 
"Bengkel Daralista "
huhu kalau dekat area jhr ni leh jgk joint yer...
 apepun sis harap sape2 yang pi bengkel ni n dapat bookmark ni akan suka
walaupun sebenarnya ianya di buat last minit huhuhuhhu..
mcm x comel je hehehe...
apepun tq again tuk Dara.com terutama Feeza ye :)
semoga bengkel esok ni akan berjalan lancar... aminnnn