Pages

Tuesday, October 29, 2013

:. Fridge Magnet Kebaya & Dress .:


Fridge Magnet Kebaya.. & Dress
Order Dari azie...
Azie order 650pcs 
campur2..
Tema : Pink + Putih




: Bunga Telur Couple Set Order By Edaita .:


Sangattt! suka dengan BUnga telur couple
Dress + Tuxedo 
warna yang sgttttt menarikkk
sukee sgtt!!!!

order dari jb
Edaita Tahir


:. Bookmark / Clip Note Order By Cikgu Nana .:


Bukan sekadar boleh jadi Bookmark atau Penanda buku..
boleh jgk wat clip Note..
Harga sangat budget untuk yang mementingkan budget
apepun ianya tetap cute kan :)





Saturday, October 19, 2013

: Hanya Rm1 ... Offer price .:


Rose dua tone dan 1 tone.
Best Price sekarang ni...
Hanya RM1 pr/pcs (minima 50pcs)
yang ni order dari Cabrini dari Tawau sabah...




Friday, October 18, 2013

:. BUnga Telur + Lolipop Order By Ros ( sarawak ) .:


Order dari Sarawak dari customer bernama Ros
dengan bertemakan Purple + Krim
Beliau menempah 
100pcs lolipop
60pcs bunga telur dress + tuxedo

Sebarang Tempahan atau pertanyaan boleh Inbox ke dalam msj saya 
@
hubungi sis di Wassap / Wechat 
019-7467795 (Sis Noie )






:. Bunga Telur Felt Kebaya + baju Melayu .:


Bunga Telur Felt
Kebaya + baju melayu..
Tema : HIjau + Krim
Order By : Myra Monny ( Perak )



Saturday, October 12, 2013

:. Bunga Telur Klasik .. Tema : Hijau + Krim .:





Bunga Telur Kebaya Dan Baju Melayu
Tema Kali ni 
HIjau + Krim


:. Bunga Telur Kebaya & Baju Melayu .:


Bunga Telur Felt..
bentuk Kebaya dan baju melayu
dengan tema 
PINK + PUTIH





:Fridge Magnet Stroller .:



Ini Plak Fridge magnet bentuk Stroller..
Harga murah dan cute
sesuai tuk majlis hari lahir atau pun majlis cukur jambul..


:. Bantal Tuk Tersayang .:


Bantal Love ni act dah ready made 
sis cuma tambah aksesori design n tulisan tu je...
order dari seorang pelajar KPM bandar penawar..
hope dia suka ye :)