Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, August 21, 2013

:. Bunga Tangan Pink + Biru Order dari Raja .:


sekali lagi tema Biru + Pink jadi pilihan
dan mcm biaselah ini adalah warna fav sis jgk..
ini order dari bakal pengantin baru dari Perak..










Saturday, August 3, 2013

:. Pink Roses, Balang Tuk RUmah Sendiri .:

SIbuk sangat dengan tempahan Balang
akhirnya sempat jgk siapkan Balang kuih tuk rumah sendiri..
Biaselah I kan suka Pink hehehe
shomey x awk?


:. Order Balang Set Ibu dan Anak Order dari Singapore .:


Alhamdulillah kita dah sampai ke penghujung Ramadhan,..
Alhamdulillah jugak bulan Ramadhan ni rezeki datang mencurah2..
rezeki tuk anak-anak..
ini adalah antara order terakhir tuk bulan Ramadhan ni..
Balang kuih raya
"Set Ibu dan Anak"
hehehe kenapa sis panggil Set Ibu dan Anak sebab set ni ade saiz besar dn sederhana..
yang besar tu Customer req untuk letak Kerepek2..
ade dua set..
Merah N Biru..
nk pi jauh Nun ke seberang tambak..
harap2 customer akan sukalah ye




Thursday, August 1, 2013

:. Bantal Peluk Comel dengan Nama harga borong .:


Bantal Peluk Comey dengan Request Letak Nama..
Bantal ni sis beli ready made..
then letakkan nama atas dia
ade 100pcs untuk wedding kakak Yana dari tampoi..
sgt cute.. mesti tetamu yang dpt masa wedding nanti Happy Gilerrr!!
ade mcm2 design comey
kalau sesiapa berminat leh hubungi sis ye