Pages

Tuesday, July 30, 2013

:. Aneka Balang raya 2013 .:


Aneka Balang Kuih RAya tuk Tahun 2013
ade macam2 color..
act dh habis raya nk order pun blh







';. Order Doorgift Dari Wan Norliza .:


Antara Order Dari Wan Norliza dari Putrajaya..
ade lagi Cupcake towel tapi x sempat sis nk snap gmbr..

semua ni harga best price :)
harap dia akan sukalah yer







:. Cik Misi Order By Athirah .:


Keychain Cik Misi 
Chomey x?
order by Athirah
ade 15pcs..
siapa berminat leh le ke Page sis di atas tu ye :)


Friday, July 12, 2013

:. Doorgift Keychain Love Dari Meena .:


Sweet kan keychain love ni.. 
telah selamat sampai pada tuannya malam tadi..
n alhamdulillah beliau amat berpuas hati..
lega saranya
selain 100pcs keychain ni..
Meena order jgk 100pcs lolipop..
alhamdulillah semua dh siap n leh le sis uruskan tempahan yang lain pulak..
utk sebarang tempahan atau pertanyaan.. bolehlah ke fb sis




:. Fride Magnet Dress Doorgift Budget But Cute .:



cute tak dress ni?
ermm ni sekarang hot item untuk doorgift budget murah sekarang ni..
sis tgh dalam proses nak siapkan dlm 1k fride magnet ni...
walaweee..
chayok!! chayok!!



ni adalah doorgift tuk wedding paling cute pada mata sis sekarang ni..
tambahan dengan harga yang murah
memang de best!!!
so untuk sesiapa yang nak order boleh hubungi fb sis kt atas tu..
atau sis bg link kt sini ye


atau leh wassap je kt sis yer...