Pages

Wednesday, June 19, 2013

:. Budget Doorgift order by Hanis .:


Ini adalah antara order dari Hanis yang sempat sis snap gambar..
comey x cupcake ni..
cute kan..
ni special skit sebab atas dia ade rose plastik..
n yg ni bukan dari felt ye..



hanis jgk ade order Lollipop jgk..
ermm n semua ni harga sagt budget price ye..
berminat utk dapatkan Doorgift dengan harga yang murah dan mengikut budget anda..
meh hubungi sis ye :)



: Corat Coret Majlis Sambutan Hari bapa dan Hari Pertunangan Adik Ipar .:


alhamdulillah majlis pertunangan adik ipar yang di rancang dalam masa yang singkat akhirnya
berjalan dengan lancar jgk..
sempat jgk kami sambut hari bapa 
meh le layan gambar2 yangs empat kami snap sepanjang majlis tu ye :)

























:. Fride Magnet Dengan Nama .:


Fride Magnet nama..
tempahan sebagai cenderahati buat yang tersayang..
boleh req ikut nama yang kamu suka..
hubungi sis utk tempahan..
tempahan awal digalakkan..





:. Tempahan Keychain Love dari Pulau Pinang .:


Tempahan KEychain Love..
sebenarnya tempahan ni dah lama siap dlm bulan mei hari tu..
tapi sis x sempat nk update dalam blog..

cute kan warna keychain ni..
ramai yang tegur mcm warna umno je hehehehe..
keychain ni berlainan warna depan dan belakang
depan putih dan belakang biru
..
kalau sesiapa berminat
leh le order ye...





Saturday, June 15, 2013

:. Cupcake Towel RM1 Only .:


Ini OFFER TErbaik sekarang ni dari Sis NOie Craft Produk tau!!
Hanya RM1 dah dpt cupcake comey ni..
haaa!! mana nak cari kat mana2..
saiz besar mcm cupcake biase yg jual kt kedai tu..
ramai yg order sekrang ni..
ermm.. tpi masih dibuka untuk tempahan lagi..
so apa tunggu lagi..
tapi tuk yang ni MInima 100pcs k..
jangan ade yang duk gatai2 inbox sis n kata nk order 10pcs plak hehehehe..
apepun kalau berminat jom inbox Page sis k


:. 100pcs Penanda Buku / Bookmark siap dah .:


akhirnya siap juga 100pcs penanda buku ni
ni order dari adik sepupu di sabah
wahhh suka betui tengok warna2 tu hehehe



ok yang kat bawah ni dh siap letak tag nama sekali..
idea hebat utk doorgift yang comel
hrga tersgtlah murah!!
kalau minat jom contact sis di fb sis ye



Thursday, June 13, 2013

:. TuTorial Buat Carpet Sendiri , Comel dan Mudah .:


tgk tu comey kan?
sis dapat dari en Google..
Tq EN GooGle yer

apa lgi jom le kita buat sendiri!!!


** More Info DI sini yer KLIK