Pages

Monday, May 20, 2013

:. Doorgift Budget Cute Giler Hanya RM1 Sahaja .:


Nak Budget Doorgift Dengan Hanya  RM1 ?
ni le jawapan yang tepat..
semasa offer masih ade ni meh le order..

leh hubungi no di atas blog ni atau fb yang ade di dalam page ni yer

RM1 ... sape nak bagi?
meh sape cepat dia dpt k

Saturday, May 18, 2013

:. Bunga Telur Felt dengan Tema warna warni .:

Hari ni ade plak customer order bunga telur ni dengan tema warna warni..
so ade mcm2 warna kat sini yer..
meh tgk yer..














Thursday, May 16, 2013

:. Hamburger Felt Coin Case tutorial .:



lama tak menggoogle tutorial dalam yoytube..
hari ni tetiba rajin n terjumpa tutorial yang sgt comel ni..
jom buat burger comel ni...


** sumber dari en google... happy nyerrr

:. Pelamin Mini CUkur Jambul Promotion Price RM150 sahaja!! .:


Promotion Price Hingga Akhir Bulan Jun 2013!!
SET PENGENALAN INI HANYA 
RM150 SAHAJA
*** harga ini tidak termasuk kos penghantaran..
kami bertempat di Negeri JOhor
untuk sebarang pertanyaan sis ke page kami