Pages

Saturday, April 13, 2013

:. Bunga Telur Wedding Order By Sharifah Norhaya .:


Bunga Telur dengan tema Hijau + Kuning ni..
sangat sweet ok!!
Pertama kali orang buat tempahan dengan sis req color mcm ni..
Walaweeeii!!!
memang granddd gilerr..

Tq untuk Sharifah Norhaya yang sudi order ngan sis yer..
utk pengetahuan korang Sharifah le yang mula2 bagi sis idea tuk buat bunga telur design mcm ni..
cayalah.. tq my dear!!



:. BUnga Telur Stroller Order BY Farah Haziana >:



Bunga Telur Stroller dari felt ni order dari farah..
Mula2 suspen jgk nak gabungkan warna merah n Pink ni..
akhirnya bila tengok hasilnya..
Wahhh!!!
Sweet nyerrrrrrrrrrr...

Tq farah untuk order dari kamu ye :)


Saturday, April 6, 2013

:. Kisah Hero Kampung Terceom Jalan .:


Ini Kisah Si Hero kampung
my dear younger brother le ni..
inilah yang paling aku takutkan bila dengar dia nk ambik lesen motor n beli motor..
inilah yang jadi sebab kenapa aku dingin  je bila dengar dia nk beli motor..
what to say..
apa yang aku jangka dah terjadi..
hero ni dah terceom batu jalan..
now tengok what happen to him..
AiiYArkk!!!!
naseb baek muka hensem tu x rosak..
ermm petang ni balik kampung nk tengok keadaan dia..

adik... ooo adik..
satu je nak cakap..

... " budak baik nilah dapatnya"....


:. REVIEW PROJECT 3 : Kelazatan ADORE CHOCOLATE .:


Adore Chocolate
milik kawan baik sis masa sekolah dulu..
we call he Kak Su atau ade yang panggil As je..
dah lama entry ni nak siapkan tak siap2 hehehe
sorry Kak Su..

Jemput kawan2 jom jengah FB PAge beliau

mesti korang terliur sampai mengences tengok semua gambar2 cake n biskut yang ade macam2 jenis..
nampak Lazat dalam gambar dan rasanya jugak memang TERLAZATTT..
terutama Moise CAke dia..
huhuhu memang sis nyer FAv..

Harga semua berpatutan dan sangat puas hati kalau nk dibandingkan Harga n Rasa..



tgk ni bukan cake je..
biskut pun ade.. hehehhe




tengok le..
how cutenya dia punya cupcake


Haaa!! nilah yang sis kata tadi..
Moist Cake yang memang paling BEST!!

Tuesday, April 2, 2013

Lelong Doll/Patung Dengan Harga Borong!!


Produk baru dari Sis Noie Craft
Aneka Doll / Patung dengan hrga borong..
Memang hrga terendah..
darri rm18 hingga rm55 mengikut saiz n design..

boleh hubungi sis utk keterangan lanjut

bagi Patung Boboiboy ade 3 saiz
S, M dan XL

kalau yaya ade 4 saiz
S.M,L dan XL

Upin dan ipin ade dua saiz
S dan M

yang lain2 tu mcm dlm gmbr atau leh hubungi sis di FB

http://www.facebook.com/normah.feltcraft

page : http://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah