Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, January 31, 2013

:. Review Project 2 : Ruang Kedaiku .:



Korang pernah tengok Pendrive secomey ni?
ermm.. x pernah ea? hehehe apa kata korang singgah ke 


atau korang leh ke blog beliau

http://ruangkedaiku.blogspot.com/

sangat cute n comey Koleksi Pendrive dari beliau tau..

selain dari Pendrive..
ade jugak
Minyak Wangi Berjenama..

dijual dengan harga retail dan borong yang sangat murah..

so jangan malas2 pi singgah ke 


atau hubungi terus

0177358280 (yazid)


Selamat bershopping yer :)







tengok tu pendrive bentuk Transformer pun ade tau!!!

Wednesday, January 30, 2013

:. Review Project 1 : Rannia Collection .:



menjual pelbagai barangan Mainan Kanak2 , Pakaian Berjenama Kanak-Kanak Dengan Harga Retail Dan juga Borong..
Bertempat Di Johor..

Namun tak ada masalah untuk yang berada di luar Johor kerana penghantaran secara pos pun ada..

paling sis suka dengan barangan koleksi beliau ialah pakaian kanak-kanak..
memang MURAH ... x yah beli borong, nak beli tuk pakai sendiri pun boleh.
untuk yang berminat mendapatkan barangan koleksi Rannia Collection atau pun saja nak cuci2 mata..
jom singgah ke Page beliau

http://www.facebook.com/pages/Rannia-Collection/305956969521344?fref=ts

atau klik sini

ATAU

LEH HUBUNGI TERUS DI NO DI BAWAH


ECA : 014-9895124 ( SMS/ CALL/ WASSUP/VIBER)




:. Bantal Senyum VS Sedey .:


bantal senyum vs sedey..
nape sis panggil nama dia gitu?
sebab sebelah depan dia senyum..
sebelah belakang dia sedey..
hehehe..
comey kan?

dekorasi simple jer..
tak yah nak penuh dengan ape2 aksesori tapi cute :)

order dr hidayah dari jb..
esok sis pos yer..
:)


:. Aneka BUnga Telur Felt .:


Aneka Bunga Telur Felt Pelbagai Jenis..
Ini antara yang ade di bawah Produk SNC ( Sis Noie Craft )
warna dan design boleh req..
material yang sis gunakan adalah felt,
bunga telur felt sekarang pun dah semakin di minati
harga sangat berpatutan dan yang best sekali
designnya yang unik n comey..

'untuk yang berminat boleh hubungi sis si FB sis
http://www.facebook.com/normah.feltcraft

atau page sis

http://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah?fref=ts

atau no fon sis
012 7752560

digalakkan untuk membuat tempahan awal sebulan atau dua bulan dari tarikh yang kamu nak guna..
sebab x best kalau buat dengan terkejar2 yer..
** semua ni adalah handmade so dah buat byrn baru sis akan confirmkan order kamu n start proses :)





Tuesday, January 29, 2013

:. Bunga Telur Cute Dress & Wedding Coat .:


Bunga telur ni unik n comey..
sepasang plak tu..
customer ni order 50pcs dress & 50pcs Coat..
tema color pilihan beliau 
Turqoise + Putih
sangat cute kan?
lain dari yang lain..
kalau ade yang bermninat leh je order..
color boleh request..
cuma sebaiknya buat tempahan awal..
akalau terlalu tergesa2 sis terpaksa tolak..



wedding coat.. comey tak?


dress si puteri..


:. Bunga Telur Felt Order Nur Erna .:


BUnga telur Felt bentuk Stroller..
Tema Color  Biru + Putih
order dari Nur Erna

sangat comey..
alhamdulillah Customer ni sgt sukakannya..




Friday, January 18, 2013

:. Doorgift Cupcake Towel Semakin Hot .:


Tengok je boleh...
makan x boleh yer..
heheheh..
alhamdulilah tempahan doorgift towel ni semakin hot..
sesiapa yang berminat leh hubungi sis yer,..
tetapi kenalah wat tempahan awal..






Wednesday, January 9, 2013

:. Antara Kisah Lucu + Kisah Cinta Kita .:


Salam...
dah lama rasanya aku tak update sebarang entry tentang personal life aku..
dok sibuk 24 jam citer pasal craft jew..
heheheh tapi hari ni special skit..
coz nak story tentang kisah pertemuan pertama aku dgn en suami tercina.. mengenangkan sempena menyambut Ulang Tahun Perkenalan Kami Yang Ke 11 tahun..
alhamdulillah.. semoga ikatan ini akan terus kekal hingga ke anak cucu dan ke akhir hayat..

Pertemuan lucu masa tu waktu tu aku ngan member aku duk tepi jalan je tengah tunggu kawan..
then my hubby datang.. ceh konon mcm Hero le nk membantu..
then siap huluq fon lagi suh guna kalau perlu..
hehehhe
pas tu minta no fon nk call le ape le..
tak sangka mlm tu jgk dia ngecall hehehehe

then mcm2 halangan 
bukan senang tau nk bina masjid..
dulu aku benci giler ngan dia
tak sangka then leh jatuh cinta..

semoga ikatan suci ini akan terus dirahmati dan diberkati Allah..
amin...
Luv u my dear FAIZHAR BIN MOHD SALIH :p



:. ANEKA BROOCH BORONG ORDER BY ZALEHA SONATA .:


Act sis x ingat nama betui customer untuk order brooch ni..
just nama short dia dlm fon sis , sis letak Zaleha Sonata...
hehehe btw sweet name kan..
memang banyak beliau order dgn sis kali  ni..
100pcs bunga rose 1 tone yang ade manik tu
100 pcs rose dua tone tema coklat + pink
dan 50pcs rose dua tone random color..






rose dua tone color coklat + pink (100pcs)


50pcs rose dua tone random color 


untuk Zaleha Sonata tq so much coz sudi order ngan sis yer..
hope tak serik tuk lain kali yer
muaccs!!


:. Door Gift / Bunga Penanggah Order By Deqeija .:



first time sis buat bunga mcm ni dalam kuantiti yang banyak dan saiz yang besar
saiz ni memang sesuai tuk dijadikan bunga dada/ bunga penanggah atau ade yang sebut bunga kendarat..
customer yang order ni dia req untuk buat dua warna
kuning dan juga merah..
so sweet kan..
sis buat 50pcs kuning dan 50pcs merah
hrga pun sgt berbaloie..
yang bestnya lepas buat bunga dada ni, bunga ni jugak boleh dijadikan brooch untuk dipakai di tudung atau baju.. comey kan?
untuk yang nak buat tempahan bolehlah terus ke fb sis yer
http://www.facebook.com/normah.feltcraft
atau hubungi sis di 012-7752560
kalau nk buat ikutbudget kamu  kamu pun x de masalah..
juz bg tau berapa budget yang kamu ada..
then sis akan adjustkan..



:. Door Gift Keychain .:



banyakkan keychain ni..
sis x ingat berpa puluh sis buat hari tu
dalam 50pcs kot mcm tu
order dari cikgu dari sabah
alhamdulillah dah selamat sampai..
lama dah cuma baru ni je dapat post entry kt fb





Tuesday, January 1, 2013

:. Rumah Generasi Kedua Felda Tenggaroh .:



Rumah Generasi Kedua Felda DI Felda Tenggaroh 3
wahh... sangat cantik woooo!!!
ermm ade harapan tak permohonan saya nak di terima ye?
huhuu berdoa pada Allah agar ade rezeki dapatlah diterima permohonan sis tu yer..
kawan-kawan blogger doakan yer..
aminnnn