Pages

Tuesday, October 30, 2012

:. My New Page " Doorgift Murah N Budget" .:


ALhamdulillah lately sis telah buat satu Page di FB
berkenaan dengan doorgift..
untuk sesiapa yang berminat untuk buat tempahan bolehlah ke page sis tu..
ada bermacam jenis doorgift yang leh dpt dengan hrga tak sampai rm1 .. murah giler.. tapi kenalah beli dengan kuantiti yang banyak jgk..
kalau setakat 10pcs kenalah guna hrga biase yer..'
harga doorgift yang murah ni untuk pembelian yang banyak jelahkan..
ok jom cuci mata di sana yer





Sunday, October 28, 2012

:. Hand Bouquet for Convo .:


Hand Bouquet For Convo ni req dari Cikgu Sekolah Eisya..
huhu ok ke ea?
kelam kabut buat ni..
color pink n purple..
untuk yang berminat leh hubungi sis yer





Saturday, October 27, 2012

:. Penggantung Aksesori Chomel .:


comel kan penggantung aksesori saya ni?
huhu kalau berminat leh order yer..
sangat cute.. kalau letak dlm bilik tidur atau tuk yang bernaiaga leh gantung kt kedai..
chomelll!!





Friday, October 26, 2012

:. Hand Bouquet For Wedding .:


Hand Bouquet Felt for Wedding
order dari teman dari FB..
berminat leh order kat fb sis yer..




:. Headband felt Cute.. Harga Borong .:


Comel tak headband2 ni.. headband felt
sangat cute n harga pun murah tau..
open tuk pembelian borong..
setiap satu hanya RM7
kalau ambik banyak sis leh bg hrga borong yer ;)



:. T Shirt Felt : I Love My Family .:


kalau sesiapa perasan sebelum ni ade customer order 1 keluarga baju t shirt felt dengan design mcm ni..
n now ade sorang lagi yg order tapi yg ni 5 helai jer..
sweet kan..
teringin nak buat tuk diri sendiri tpi entah bilalah hehehhehe



:. BookMark Harga Borong .:


Bookmark bunga cute..
ade 3 warna..

bookmark ladybug.. yg ni ade warna merah hitam jer..

Book mark yang paling dpt sambutan..
bunga matahari dan ladybug comey.

Salam semua..
sangat jarang sis buat Bookmark Felt..
so now ada permintaan untuk pembelian borong..
so.. sape minat leh order yer..
Harga sangat BErpatutan..
sesuai tuk yang nak mulakan bisnes kecil-kecilan..

Friday, October 19, 2012

:. T shirt Wif Felt 5 Pasang .:


Order baju yang dah lama bertapuk..
huhu naseb bek customer yg order sgt2 memahami sis..
muacccs syg sgt kt dia..
( siap bg free gift comey kt dia.. hopely dia suka le heheh )
ade 5 pasang baju..
semua tulis yg sama cuma nama je berbeza..
cute miut..


Wednesday, October 17, 2012

:. OFFER Rose Satin @ Rose Bud Satin .:



rose satin atau ada yang panggial rosebud satin.. sangat cantik n cute..
now sis nak buat oFFer hrga runtuh..
sehingga stock ready made habis..
siapa yang berminat baik cepat2 hubungi sis yer..
dlam fb lagi bagus sebab sis paling rajin on FB hehehe

harga sangat special smpai fengsan :P


Friday, October 5, 2012

:. Mini Hat Wif Felt .:


sebenarnya dah lama nk buat mini hat atau topi mini dari felt ni
cuma masa je x mengizinkan..
hari ni rasa puas hati sgt sebab dapat buat..
walaupun agak comot dan herot berot
hehehhehehe

yang ni cubaan kedua yang pertma yang atas sekali tu..
so mcm mana?
ade perkembangan dan kemajuan skit kan



cuba tengok yang bawah ni sis cuba jadikan ianya headband
kalau baby yang pakai gerenti cute miut kan huhuhu..



Thursday, October 4, 2012

:. Cekak Rose Satin .:



cekak rose satin..
1st time buat atas permintaan seorang teman dari Kulai..
cun tak???



color boleh req..
insya allah kalau warna tu ade sis akan buatkan..
so.. jom le apa lagi.. meh le order..
kalau ambik banyak sis akan bagi harga lagi spesel!!!!


p/s : contact sis di fb yer http://www.facebook.com/normah.feltcraft