Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 31, 2012

:. Balang Kuih Raya 2012!! Harga Berbaloi .:


selamat menyambut bulan ramadhan semua..
lama betul sis x update blog..
kurang sehat skit..
ni nak promote tuk nak smabut raya ni..
meh le sambar set Balang Kuih Raya dari sis..
simple n x serabut tau..

boleh pilih nak 4 pcs 1 set atau 6pcs 1 set..
sape berminat nnti leh pm sis atau contact sis mcm biase yer..
harga MEMANG BERBALOOI!!


Design bunga tengah tu sis guna felt..
cntik x rose tu..
boleh pilih warna mcm mana nak yer..
ade banyak lagi cth yg lain nnti sis akan masukkan yer

Wednesday, July 11, 2012

:. SALE RAYA 2012... JOM SERANG!!! .:


hye.. selamat menyambut bulan Ramadhan tak lama lagi yer..
sempena nak raya ni sis nak wat SALE gak..
tapi yang ni sis akan ambik order semampu sis lah.. takut nanti tak sempat nak beraya plak.. apepun sis akan bukak order ni dari tarikh hari ni 11 JULAI 2012 hingga 15 OGOS 2012..
kalau dah banyak sgt order maybe sis kena tutup awallah..
antara barang atau item yan akak sis SALE kan ialah yang ade kat bawah ni..
ade lagi yang lain tapi nnti sis update lagi yer..
untuk keychain, bantal sorry yang tu x de offer yer..
sis lebihkan pada
CEKAK, HEADBAND N BROOCH :)


HEADBAND BABY DENGAN NAMA


ROSE DUA TONE BROOCH


BROOCH REBEN


HEADBAND BUNGA SAHAJA


CEKAK DENGAN NAMA SEKALI


BROOCH DAHLIA


BROOCH ROSE B028 


BROOCH PUSAR


untuk yang ade FB tu leh tgk dalam album di bawha ni yer

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.474985539198265.121983.100000604707032&type=1

Tuesday, July 10, 2012

:. SMK TAN SRI JAAFAR ALBAR DALAM KENANGAN. :



Antara rakan-rakan yang bersama-sama ke SMK Tan Sri Jaafar Albar..
happy je budak2 ni..


antara peserta program pada hari tersebut


Aisshhh!!
terjumpa plak cikgu lama saya hehehe
cikguku ini maintain sahaja..
anak murid le yang terlebih besaq hehehehe

:. Rose Cute Dua Tone .:


rose dua colour ni..
sgt comel kan..
harga pun murah jer..
lagi2 sempena nak raya ni..
ingat nak wat sale le..
sape minat leh pm sis yer..
colour leh request ... :)

Monday, July 9, 2012

Saturday, July 7, 2012

:. TUTORIAL Sweet Flower With Felt Or Fabric .:



Credit pada youtube atas video ni
kalau x silap owner dia missgreenmaid
kalau nak terjah leh le ke sana..
nak tgk terus kat atas ni pun boleh..
bunga ni nmpak rumit skit tapi hasilnya..
Ngetopppp!!!

meh le tryy!

Tuesday, July 3, 2012

:. Nyamannya Di Kundasang .:


Pemandangan dari Kundasang atas Bukit Tinggi depan resort..
aduii sejuknya..
macam berada kat Cameron tau..
memang best..
Hilang rasa penat walau dah berjalan jauh..


gambar ni di ambil oleh seorang staff resort tu yang kebetulan lalu depan kami..
kalau x.. x merasalah nak bergambar bersama..
awesome!!!



singgah jap kat tepi jalan di kundasang..
cantikkan pemandangan kat belakang tu..
best.. best..

alahai si mama pun sibuk nak bergambar gak ni haaa
heheheh...

:. Noieizan.blogspot Giveaway : "MIMIK MUKA PALING COMEL" .:


Jom sertai giveaway sempena nak raya ni.. saja suka2 jer..
hadiah pun bukanlah mewah sangat

HADIAH UTAMA :
- Set starter Kit Felt Craf bernilai RM35
- T-shirt Felt Craft Bernilai RM25
- Bantal Felt Craft bernillai RM30
- Cekak felt Craft bernilai RM10

jumlah hadiah bernilai RM100

*** ada juga 3 hadiah cenderahati berupa T-Shirt FELT Craft untuk 3 peserta lagi

nak joint mudah je.. meh baca syarat di bawah yer... kacang je ni...



syarat-syarat untuk NOIEIZAN.BLOGSPOT GIVEAWAY
“MIMIK MUKA PALING COMEL”

1. LIKE fanpage ’Noieizan’
http://www.facebook.com/noieizan2U
2. Hantarkan gambar penyertaan anda beserta detail ke fanpage sis tersebut (seperti dia ats
 * Nama penuh
* Nama FB
* Gambar Mimik Muka Yang Comel tu (gambar milik sendiri google punya x mau ea )

3. Sis akan upload gambar anda difacebook mengikut urutan penyertaan yang diterima yang diterima

4. Anda boleh mempromote gambar anda sebanyak yang mungkin dan gambar yang mendapat "LIKE" terbanyak akan dikira pemenang... Yippiee!!!

5. Tarikh akhir pengiraan "LIKE" ialah pada 15 August 2012 jam 11.59 malam.

6. semua keputusan adalah muktamad dan sebarang pertikaian tidak akan dilayan.. :P
 

:. Hotel Four Points , Sheraton Sandakan De Best .:


ni gambar masa nak check out..
sempat plak tu pose kat lobby hehehe
apepun Hotel 4 star ni memang de best di Sandakan..
bilik ok..
staff ok sangat..
Swimming pool lagi ok..
pemandangan lagi laaahhh ok..
berbaloi dengan harganya...
siang plak  leh shooping kat Pasar besar Sandakan depan bangunan hotel ni jer...
habis le kami shopping mutiara kat sini..


tengok le pemandangan dari bilik hotel ni..
nyaman..
eisya pun suka je berdiri kat cermin tu..
so apa lagi datang Sandakan jangan lupa ke sini yer ...


mak ngah pun sibuk pose hehehhe


 pose dak dua orang ni haa..


seronok betul dia orang

mama mampu pose je..
lalalalala

:. Hey!! Ini Bukan Pakaian Seragam Kami .:


Hua.. Tajuk tak tahan mak nyahh!!..
INI BUKAN PAKAIAN SERAGAM KAMI!!

ini sebenarnya gambar dalam bulan lepas lagi..
cuma x sempat nak masukkan dalam blog jer..
amacam comel tak pakaian kami ni..
beli design yang sama cuma colour je lelain kekekeke..
pakai ni masa hari khamis..
ade mcm batik indonesia tak..
kekeke..

next time Insya Allah guna tema len plak..
Awesome!!!!

:. Farisya Semakin Sembuh.. Alhamdulillah .:


Alhamdulillah eisya dah semakin okay..
she start playing..
mama so happy for you eisya...
kalau tengok kat gambar yang sis baru masukkan..
nampak lebam kan mata eisya yang sebelah tu..
ni gambar masa dalam flight..
dalam perjalanan balik dari KK ke Johor..
hopely dia berterusan sembuh yer..
korang semua doakan untuk Eisya yer..

Monday, July 2, 2012

:. Door Gift Harga Berbaloi : Cupcake Towel n Felt Craft .:


Comel tak yang ni..
ni semua cupcake untuk doorgift..
harga memang berbaloie.. yang ni untuk Yana..
ade macam2 colour ni..


yang ni warna blue.. blue plak..
comey kan..



yang ni perisa oren 
hadoiee jadi lapar semula..



: Pin Bulat Dah Restock .:


Akhirnya Pin bulat dah restock..
baru minggu ni sis ambik..
panas lagi ni...
sapa nak meh le contact sis yer...
n kalau bg customer tersyang yang mesej sis x sempt balas tu leh je call terus yer..
lagi senang dear..
bukan ape..
kekadang credit tak dak le nak reply msj korang semua..
muaaahaaaa..!!!

p/s : jgn lupa harga memang BERBALOII!!

: Pulang Dari Sandakan .:

dah seminggu aku balik dari sabah..
dah hampir 3 minggu aku x update ape2 dari blog..
tak sempat n x de masa..
perjalanan dua minggu di Sabah pada awalnya memang lancar..
tapi bila masuk je ke minggu ke dua..
anak-anak aku mula di serang demam panas..
paling teruk sekali yang kecik tu... Eisya..
sampai keluar darah dari hidung,..
kesian eisya..
kalau nak citer haduiii... memang menyedihkan...
malas nak ingat balik...
sekarang dia dh beransur sembuh..
Alhamdulillah..

ermm.. ok pasni akan cuba update blog sebanyak yang mungkin nak cover balik yang dh tertinggal banyak tu hehehehe ..
layankan jelah yer....