Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 4, 2012

:. Bantal Cik KuraKuri .:


Bantal Cik Kura Kuri..
comel kan..
so sweet gitu hehhee

:. Kenangan Manis Program SMART Siri 1/2012 .:


program SMART Siri 1/2012
yang sangat meninggalkan kenangan manis buat kami semua..
tak kiralah fasi dan urursetia dan juga peserta..
tgk le gaya fasi2 yang ntah ape2 tu hehehhehe 


hadoieeee posee...


happy tuii budak2 ni... 


cute tak dua2 ni?
kekekeke..
jgn salah faham ea..
x sentuh bahu tau....
eksyen je tu... 


ni group BUNGA KEMBOJA
bersama FAsinya En rohan ...pose gilerr...


Groupp MERAH MEMBARA!!!
fasi nya en Salleh...
lebih plak fasi dia pose kekekkeke


Kumpulan LAVENDER ...
fasinya CIK Haslina...
Prupleee le sangat hehehhe


Sis Noie tak de group heheheh
bersama dengan peserta lelaki terbaik tuk Program ni..
Tahniah ye dik...!! 


Kumpulan Kam Supai Ijoo
fasi.. nya Puan Shiela..
Jawaaa teamm...

heheheh seronok layan budak2 ni...
pada 8,9 dan 10 ni akan ade satu lagi kem..
mesti best ni...
ade sape2 duk area nak joint.. meh le...

:. Bantal Kapal Terbang .:


alhamdulillah jadilah jugak bantal bentuk kapal terbang ni...
macam2 dugaan nak menyiapkannya..
bukan senang nak design benda yang kita x pernah buat ni..
alhamdulillah ramai rakan yang suka..
ade gak kat fb dh bertnya nak order..
alahai buat masa ni berat skit nak ambik order bantal..
nak rehat sekejap..
dari buat bantal... serabut kepala hehehhehe 


:. Cekak N Headband With Name Yang Sweet .:


tiga headband ni dah siap n selamat di poskan...
so sweet kan colouir2 dia..
ni semua pillihan customer tu sendiri...
comel kan..
love it..
terutama yang headband tu..