Pages

Wednesday, February 29, 2012

:. Tutorial Felt : Ice Cream Keychain .:




tutorial keychain ice cream.. dapt dari google.. dr youtube..
harap dapat membantu korang yer... jom layanzzz...

jangan lupa try buat yer

:. Tag Nama Order Rara .:



tag nama ni untuk Rara..
cute plak wat colourful mcm ni..
sangat comey!!!

:. Id Holder Untuk Kamu : Merah + Pink .:


dah lama x buat id holder..
ini order dri si comel lyana..
merah pink... cute jgk kan :)
Tuesday, February 28, 2012

:. Headband Bunga Kembang Setaman , sgt Owesome!! .:


headband ni terbaru dri sis noie craft
n alhamdulillah smbutan menggalakkan..
sangat cute dan yang penting..
harga pun murah..
kalau beli banyak lagi sis bg murah2..
jom cuci2 mata yer





:. Eisya Masuk COntest!! .:


salam..
minta sokongan kawan fb... untuk klik 'like' untuk gambar anak saya..
1st time masuk contest.. hehhee... mama really excited...

tq so much yer

senang saje.. bukak link kat bawah ni .. dan tekan 'like'

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=144538925663743&set=a.141468355970800.28200.104532066331096&type=3&theater
Saturday, February 25, 2012
Monday, February 20, 2012

:. Meja Opis Ku .:



inilah komputer saya di opis..
hubby kata ni le pengaruh masa kerja tadika dulu..
komputer pun macam sekolah tadika dah hehhee...
apepun wallpeper tu sgt comel kan?
my princess tu hehhee


ini mouse saya..
cute tak??

:. Bantal Love Untuk Mak .:


Bantal love untuk Mak ni..
bukan untuk mak saya..
tapi order dari sorang customer ni..
untuk birthday mak dia..
baek tui budak ni....
anak sape le ni kan..

hehhee..
x lama lagi hari ibu..
make something for ur mum too ok.. :)





Sunday, February 19, 2012

:. Bantal Mini Pink Minie .:


bantal ni saiz mini..
harga pun ala2 mini pun...
heehhe...
apepun itu sangat cute tau..

Saturday, February 18, 2012

:. Bantal Sepasang Untuk Mira .:

bantal ni untuk Mira Akmal..
act lama dah siap dan dah selamat di poskan..
comel x?
cute kan?

sepasang tu.. mickey n minnie
Friday, February 17, 2012

:. Offer Pin Brooch .:

sis buat SALE!!
untuk pin brooch ni..
50pcs - rm5
100pcs - rm9..

bermula dari 17 feb..
sampai bila?
sampai stock ade kt sis :)

Thursday, February 16, 2012

:. Bantal Comel Untuk Ammar .:



bantal ni order from mummy ryna..

cute tak..

dia kata nak bagi sorang baby comel ni..

ok done!!

:)






:. Bunga Kemboja .:



bunga kemboja..
first time buat untuk order..
macam mana rupanya...
huhuhu tgk le tu...
masih x puas hati lagi kot..
banyak benda nk kena betuikan lagi...
hope len kali akan jadi lagi cantik.....

:. brooch order dari Fatin .:


semua order brooch ni untuk Fatin..
dah selamat di poskan..
alhamdulillah..
menurut beliau nak bawak pi jualan karnival..
best2.. best...
sis doakan semua suksess k :)



:. Tutorial Hati Special Edition .:



Video tutorial hati ni dedikasi buat suami tercinta ..

sempena memperingati hari perkenalan kami.... pada 17 feb ini..

semoga ikatan dan kasih sayang ini akan berkekalan hingga ke hujung nafas yang terakhir...

amin...
Tuesday, February 14, 2012

:. Bunga Rose Lagi .:


bunga rose.. lagi..
ni order dari anies..
dari kuala lumpur..
hope she will like it ok :)



p/s : masih dlm keadaan demam namun kuatkan hati jugak siapkan order :)

;. Lagi Video Tutorial Felt Flower .:




lagi video tutorial felt flower sis nak share dengan korang..
ehsan dari youtube... jom try buat nak? layaanzzzzz.................


mode : tgh demam yang amat...
Sunday, February 12, 2012

:. Headband Butterfly.. simple jer ... tapi cute :) .:

headband baby butterfly ni sangat cute..
pink putih.. tambah cute..
dah selamat sis poskan..



sis kata : saya demam ni :( huhuhu nak menjahit pun x larat :(
Saturday, February 11, 2012

:. Kampung + Aku + Demam .:

sis baru sampai kampung..
sekarang memang kena rajin balik kampung..
sebab atuk x berapa sihat..
cuma yang jadi masalahnyer..
sis pun demam le..
jangkit eisya le ni..
sekarang eisya dah ok..
badan kiter ni plak yang panas semacam..

huhuhu
cam ne nak menjahit ni..
order berlambak plak tu...
pas ni telan dua biji panadol harap2 elok le kan,,

:. Headband Bunga Felt.... So Awesome!!! .:



headband Flower ni sangat comel..
sesuai tuk baby...
ade jugak yang order untuk pakai dengan tudung..
kreatif kan?
harga pun sangat berbaloi..
kalau tak nak pakai headband sis leh tukar kepada cekak ... pun boleh
kalau minat leh order dengan sis yer...
huungi fb atau no sis
012 7752560

:. Brooch Felt : Kod B017 .:



saya.. suka colour dia..
eeee... geram je tgk kan...
meh le sambar satu dear..

Friday, February 10, 2012

:. Jambangan Rose Untuk Tersayang .:




jambangan rose untuk yang tersayang...
harga budegt..
leh jadikan tuk hadiah hari jadi..
hadiah hari ibu.
hadiah hRI GURU...
dapatkan harga borong yer contact sis k :P


Wednesday, February 8, 2012

:. Hand Bouquet For Wedding Kamu .:


bunga tangan tuk wedding..
1st trial..
merah hitam n putih..
so cam ne ea?



merah hitam
cantik kan?




Friday, February 3, 2012

:. T- shirt Felt Untuk Sekeluarga .:






t shirt ni order dr sorang kawan di fb

10 helaio semuanyer..
untuk yang berminat leh pm sis di fb tuk dptkan harga yang special..
order le bebanyak yer :)

:. Gambar Perkahwinan Ally ISkandar Dan Farah Lee .:



sama cantik sama padan
majlis pernikahan
ally iskandar dan farah lee..
semoga kekal ke anak cucu..
aminn..








:. Bunga Telur Felt + Teddy Bear: Oren + Putih .:


Tema kali ni oren putih..
cun tak?
nampak elegant kan..
sweet sangat
kalau nak order pun boleh..
minima 30pcs ..
untuk majlis akikah atau potonmg jambul memang sweet!!
wedding pun sweet sesuai tuk pengantin yang suka tema cute2 ni




:. Koleksi Kek Yang Menyeramkan... Sape Berani Makan?? .:


sape berani makan kek rupa macam ni???
Wekk!!!
kalau aku le..
tak nyerrr nak makan weiii!