Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, September 30, 2011

:. Lappy Aku Rosak!!!!! .:






No mood nk update ape2 kat opis ni..



tension le.. kat umah x dapat berblogger..



hancus hatiku..



Lappy aku asyik mati2 jer..



kawan kata kipas dalam dia rosak..



dah tu nak suh aku letak kipas dinding ke kat situ?



haprak sungguh rasanya..






huhuhuhuhu..



( tarik nafassss.. turun nafas......)






ok2 skrg aku nak relax sekejap..



tenangkan otak!!!



GrrrgGGrr!!!!!!!!!!!!!!









Friday, September 23, 2011

Tuesday, September 20, 2011

:. Angry Birds Toys Offer!! .:

Comel tak Angry Birds ni?

ade 2 colour!!

Sedap Peluk TAu!!

Harga : 1 pcs : Rm30

Beli Dua pcs Sis Akan Bagi Harga Special!!!

JOm!!
LImited Edition Tau..
Ready Stock!
so x banyak..



Monday, September 19, 2011

:. Cake Felt Cute!! .:


TErharunyer..
ingatkan saya tak leh buat...
tapi akhirnya saya berjaya juga..
comey tak container dengan hiasan felt ni?
saya suka sangat2!!!

Haaa!!
dah letak kat pinggan tinggal makan je hehhe

bersepahnyer meja ku itu huhuhu!!



Sunday, September 18, 2011

:. Lagi Brooch Offer .:

amacam comey tak?
hot sekarang ni..
harga 1pcs : rm3
kalau ambik sepeket (12pcs ) : rm25..
so 1pcs lebih kurang rm2 je kan kan..
kalau beli banyak sis akan bg kurang n kurang lagi hehhe..
kalau nk req colour pun boleh..
so ape lagi jangan malu2 hubungi sis k !!




Saturday, September 17, 2011

:. Lagi Brooch Cute .:


cute kan brooch ni
Kod dia B024
kalau sape2 nk order pun boleh..

1pcs : rm3.5
12pcs : rm30
saiz dia memang besar.
bukan mcm yg biase tu..
comey tau pakai kat shawl!!


Friday, September 16, 2011

:. Kerja AKu DI Cuti Umum 16 Sept .:


ni le keje aku di waktu cuti..


semua ni brooch n hair clip yang sedalam pembinaan hehhee..



Thursday, September 15, 2011

:. Baby Headband Ade Renda2 :) .:


special price..
headband ni sesuai tuk baby sebab sis guna renda bergetah..
tak sakit le kalau pakai berbanding dengan yang cekak plastik tu kan..
harga pun berpatutan tau.. smpai pun puluh2 ringgit..
ambik banyak sis bg kurang lagi..
kalau minat leh mssge sis kt FB
kalau tak call atau mesej je no ni : 012-7752560

tema pink hitam..
cute!!


Sunday, September 11, 2011

:. MOdel Baby With My HEadband .. So CUte .:


comey tak baby ni?
sangat comey kan?
dengan cekak hasil tangan ku..
sangat cute kan?

kalau minat leh order ngan sis k!!

hehehhee


yang ni pun sama...
cute bebenor dia tidortu..
yang ni guna headband yg lembut skit..
muaaaccss!!

Wednesday, September 7, 2011

:. Headband For Baby!! .:


JOm Shopping HEadband untuk baby anda..
untuk kanak2 dah besar skit pun boleh..
sangat cute..
harga pun berpatutan..
dari rm6 hingga rm12 jer..
x sampai pun puluh2 ringgit..

hehehe kalau minat meh jengah sis punya FB k..

jom le cuci-cuci mata tak beli pun x per hehehe













:. Tutorial Buat Bantal DOMO KUN .:




Nampak macam senang je kan... hehehe jom le cuba kawa-kawan.. 100 kredit tuk pemilik youtube ni !!!
MUaaacccsss!!!!

:. HAPPY & SAD ENTRY .:



saya nk nangis..
baru balik beraya kat rumah zura tadi..
huhuhu sedih bercampur gembira..

gembira sebab memang funny sangat tadi..
family dia semua memang best2..
specially Mak zura..
huhuhu terasa rindu kat arwah mak plak..

bukan setakat maka kuih raya..
malah makan satey lagi tu waaallaaahhhh!!

hehehehe
sedey plak sebab zura akan berpindah ke cawangan lain..
huhuhuhu susahnyer nak terima hakikat tu..
tapi nak wat cam ner..
masing2 ade tugas dan tanggungjawab kan?..

apepun semoga Zura dan En Din akan suksess di tempat baru nanti
jangan le lupakan kami kat sini yer..

huhuhu x tau nak cakap ape lg..
susah tau nk dapat ketua unit mcm dia ni..
kalau ikutkan hati nak je ikat dia x kasi pi hahhahaha!!
( sewel dah tu... hehehhe )




Tuesday, September 6, 2011

:. Tutorial Rose Flower Yang Lebih Cute .:

cantik kan ros ni..
act rose ni sis selalu buat..
tapi nak buat tutorial x sempat..

jalan2 kat blog2 craft..
terjumpa satu blog yang bagi tutorial ni dengan gambar yang sangat jelas..
walaupun bukan dari Malaysia..
hehehe... tapi korang akan senang faham..

meh le pi tengok2 kat sana yer..

KLIK -----> SINI