Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, July 30, 2011

Wednesday, July 20, 2011

:. Timbang Comel Memudahkan Kerjaku .:

Timbang comel ni
1pcs rm5 jer..
senang murah n mudah..
pas ni nak kira berat barang yang nak di pos senang banget!
hehehhee

:. Kain Flannel In The House! .:



Dah Lama tercari-cari kain flannel..
nyum.. nyum..
banyak colour pilihan hatiku hehhee

kalau korang nak order pun boleh..
sis akan jual di FB..

1 meter rm7.50

meh jangan memalu :)

:. Mesin Jahit Mini Untuk Aku Dan Kamu .:

amboiee
ayat tajuk tu x tahan!!
ade sape2 minat mesin jahit comey ni?
leh pm kat fb aku yer..
senang di bawa ke mana sahaja!!
harga pun murah sesangat!!!
meh pm kalau minat yer

Tuesday, July 12, 2011

Sunday, July 10, 2011

:. Headband Dengan Nama .:

susah betul nak ambik gambar headband atau cekak ni dengan gambar penuh..
aduhai!
tapi pinky headband ni req dari sorag teman di fb!!
cute2..
yang keychain love tu order dari kawan fb gak!!

k.. k... banyak keje ni..
dah le domam..
kuatkan bdn jgk menjahit.. :)


:. Brooch Bunga Penanggah Untuk Wedding Daus .:

Oren Hitam
seperti yang dimahukan pengantin baru ni
simple je ni!!
duit singgit tu bukan duit aku tu duit pengantin..
act ini sumbangan aku n Shiela
untuk daus n cenah
Selamat PEngantin BAru dik!

Friday, July 8, 2011

:. Suamiku Paksa Eisya Jadi Model! .:

eisya dah pandai bergaya...
tapi susah betul nk snap gambar dia...
ingatkan nk suh jadi model felt craft aku..

hahha tapi si ayah pun x mampu nk menguruskan model kecik ni...
nak suh diam2 ambik gambar pun kena pegang hehheeh
layan ke lah Eisya!!

Thursday, July 7, 2011

:. T-Shirt Dengan Felt .:






Jom Cuba baju Tshirt yang cute ni!!
murah jer.. harga dari rm10 hingga rm20 .
untuk kanak-kanak hingga orang dewasa..

kalau minat leh email atau add fb noie yer :)

Tuesday, July 5, 2011

:. Gambar Persandingan Tomok Dan Ayu .:



Selamat pengantin baru Tomok Dan Ayu
semoga kekal ke anak cucu...
warna purple tu nampak romantik sangat..
i like!!