Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 30, 2009

~Beday Akim~

Pada hujung bulan 10 yg lalu kami ade sambut beday anak sulung kami
LUQMAN HAKIMI
tapi lum sempat lagi masukkan dalam blog
alaaa buat ala kadar je
janji meriah ngan kawan2 akim
tu pun dh cukup buat dia gembira


aku beli kek biase2 je tuk dia

buat ala kadar le katakan

ni anak no 2 aku

tapi lebih hepy hari tu

hehehe dah mcm beday dia le plak

wah2 tgk tu

ramai tul peminat akim

semua berebut nak peluk akim

apa lagi menjerit malu le si akim tu

Setelah di tenangkan akhirnya

peminat2 fanatik akim kembali cool

hehehheh


Semua kena pakai topeng malam tu
ni idea sape lagi kalau bukan idea ibu budak2 ni
ayu le adik aku tu

~Jalan Jalan Ke Melaka Bersama Wak Kang~



aku ade janji dgn kawan2 aku nak masukkan gambar ke Melaka

so ini ler gambar2 nyer masa ni aku ke melaka sambil melawat my frenz Wak Kang

Gambar ni kami ambik di zoo Melaka

nak tahu sape yg paling happy?

adei tentulah akim n iman

hehehhehe

Ni le kunon nyer pemandu pelancong kami

Redhuan @ Wak Kang

hehehe anak2 aku memang manja ngan dier

Tgk le tu.. sukanya akim..

dapat beli topi siap ade kipas lagi

posing lagi tu hehehhe

lepas pi Zoo kami mandi laut plak

tapi aku lupa le pantai ape nama dia

nanti kena tanya wak kang lagi

aku ngan izan x mandi pun

akim ngan iman je yg seronok mandi

Suka betul bebudak berdua ni

nak ajak balik siap nanes2 lagi

Dah lepas mandi mesti le laporr

Wak Kang belanja kami makan kat mana ntah

hehehe lazat gak

maceh wak kang len kali blanja le lagi yer

hua hua hua hua

~Fella~


Ni Gambo kawan aku yang dia baru je send kat aku
hehehe
dh bertahun2 aku x jumpa ngan dia ni
adeiii lamanyer
rasa macam dah tua le plak aku ni
harap2 dapat le aku jumpa ngan si fella ni

~Jumpo Kawan Lamo~


Perghhh dh lama gile aku x melawat blog aku ni
asyik ke blog yg sana tu jew
adeii
kojam dan zalim sungguh
2 hari ni aku hepy sgt
sebab aku dpt contact 2 kwn lama aku
Bieb & Fella
hehehe lama dh aku x dgr citer dia org ni
hari ni puas dpt ym ngan dia org
harap2 dapat le jumpa ngan dia org
hari ni aku cuti sebab nk hantar uncle izan balik ke Sabah
patutnya sekarang ni aku tgh pack barang2 nk kirim ke sana
tapi duk ber0n9 le plak
hehehe